معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / ۴ تکنیک برای آشپزی بی خطر
به عصر دانایی بپیوندید
4 تکنیک برای آشپزی بی خطر

۴ تکنیک برای آشپزی بی خطر

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند :

#مراقب_باشيم : باتوجه به اينکه مطالب #زیر از اینترنت و کانال‌هاي تلگرام جمع‌آوري مي‌شود، ممکن است تمامي آنها صحيح نباشد

#هشدار : حتما قبل از استفاده از مطالب #زیر با متخصصان مربوطه مشورت کنيد

همه دوست دارند در آرامش و بدون خطر آشپزی كنند. اتفاقات بد آشپزی را بیشتر از همه بریدن دست و سوزاندن آن تشكیل می‌دهد و اگر از آن‌ها جلوگیری كنید جلوی خیلی از اتفاقات ناگوار گرفته می‌شود. برای یك آشپزی بی‌خطر این ۴ تكنیك را استفاده كنید؛ ایمنی شما تا درصد زیادی افزایش پیدا خواهد كرد.

لباس مناسب بپوشید

پوشیدن كفش مناسب فقط برای محافظت پای شما از سقوط چاقو یا ریختن آب جوش نیست. كفش مناسب باعث می‌شود شما در اثر سر پا ایستادن كمردرد نگیرید. سعی كنید از كفشی استفاده كنید كه كمی پاشنه داشته باشد. علاوه‌بر این وقتی با فر یا آب جوش كار می‌كنید بهتر است لباس آستین بلند بپوشید تا جلوی سوختن ساعدتان را با بخار آب بگیرد. در ضمن یادتان باشد موقع آشپزی، موهای‌تان را هم ببندید.

آلودگی را محدود كنید

همیشه كنار سینك علاوه‌بر مایع ظرفشویی یك صابون هم بگذارید و قبل از آشپزی دست‌های خود را بشویید. بهتر است ۲ تخته برای برش داشته باشید كه یكی از آن‌ها فقط مخصوص گوشت باشد. آلودگی از گوشت می‌تواند به موادی مثل سبزی‌ها كه قرار است خام مصرف شوند منتقل شود. جاهایی از آشپزخانه كه دست شما مدام با آن برخورد می‌كند، می‌توانند منبع باكتری‌ها باشند. مثلا دستگیره یخچال یا دستگیره فر كه علاوه‌بر تماس مستقیم با دست شما با مواد‌غذایی هم در ارتباط هستند؛ آن‌ها را مرتب تمیز كنید.

از منطقه خطر دوری كنید

رشد باكتری‌های مضر در دمای ۴ تا ۶۰ درجه سانتی‌گراد اتفاق می‌افتد. به‌همین دلیل، دمای یخچال‌تان را كنترل كنید كه حتما زیر ۴ درجه باشد. تا وقتی كه شعله زیر غذا روشن است فاسد نمی‌شود اما به‌خصوص حالا كه تابستان است باید بلافاصله بعد از خاموش كردن زیر غذا و خنك شدن، آن را در یخچال بگذارید. اگر غذای شما بیشتر از ۴ ساعت بیرون ماند باید نگران خراب‌شدن آن باشید. علاوه‌بر این سعی كنید، بعد از بیرون‌آوردن از فریزر ماده غذایی‌تان را زود مصرف كنید.

وقتی آتش‌سوزی می‌شود

اگر چیزی در آشپزخانه شما آتش گرفت قبل از هركاری، هول نشوید. غریزه شما می‌گوید باید روی آتش آب بریزید اما این كار خطرناك است. مخلوط آب و روغن شعله‌ور می‌تواند باعث فاجعه در آشپزخانه شما شود. به جای این كار، قبل از نگران شدن می‌توانید با یك حوله خیس آتش را خاموش كنید. راه دیگر استفاده از یك ظرف بزرگ برای خاموش كردن آتش است. ظرف را وارونه روی آتش بگذارید تا آتش خفه شده و خاموش شود.

4 تکنیک برای آشپزی بی خطر

برای این‌كه یك كباب خوب بپزید

یكی از لذت‌های سفر درست كردن و خوردن یك كباب خوشمزه است. درست كردن یك كباب خوب، گوشت خوب و آتش خوب لازم دارد. گوشت خوب كه بحثش جداست اما آتش خوب و منقل مناسب هم به جای خود در درست كردن یك كباب حسابی مهم است. شما با كمی سلیقه می‌توانید یك منقل درست و حسابی داشته باشید.

معمولا منقل‌ها مكعب‌های فلزی هستند كه درون آن‌ها زغال ریخته می‌شود و برای كباب كردن هر چیزی باید آن را به سیخ بكشید اما اگر یك توری فلزی به اندازه منقل پیدا كنید یا سفارش دهید می‌توانید چیزهای بیشتری روی منقل درست كنید. چیزهایی مثل ماهی، بادنجان، سیب‌زمینی، استیك یا چیزهای دیگر كه به سیخ كشیده نمی‌شوند. با این روش، دیگر از خوردن جوجه كباب تكراری در سفر خسته نخواهید شد.

به عصر دانایی بپیوندید

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

سالاد اسپایسی مرغ

سالاد اسپایسی مرغ

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند : وب‌سایت آوای سلامتی: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *