معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / کیک شکلات خامه ای

کیک شکلات خامه ای

کیک شکلات خامه ای

%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%ae%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%a7%db%8c

کیک شکلات خامه ای از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
مراحل پخت این کیک شکلاتی خوشمزه و منسجم را در اینجا دنبال کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک شکلات خامه ای:

۱- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- از شکلات تلخ ۷۰ درصد استفاده کنید. ۳۰ گرم از آن را برای تزیین روی کیک، رنده کنید. با ۱۰۰ گرم از آن حلقه های شکلاتی تهیه کنید و بقیه شکلات را خرد کنید.
۳- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
۴- پوست لیمو را رنده کنید.

زمان آماده سازی: ۵۵ دقیقه
زمان پختن: ۶۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۱۲ نفر
وعده غذایی: دسر

مواد لازم:
شکلات تلخ: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۵ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲۲۰ گرم
آرد: ۹۰ گرم
خامه: ۶۲۰ میلی لیتر
لیمو: ۱ عدد

دستور پخت:
۱٫ کف قالب کمربندی ۲۴ سانتی متری را چرب کرده و در آن کاغذ روغنی پهن کنید. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲٫ ۱۲۰ گرم از شکلات را به روش بن ماری آب کنید. اجازه دهید تا شکلات آب شده برای ۵ دقیقه خنک شود و سپس زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کرده و بزنید.
۳٫ در ظرفی دیگر کره و ۱۰۰ گرم شکر را با هم بزنید تا نرم و خامه ای شود. سپس ترکیب شکلات و زرده را با آن مخلوط کنید.
۴٫ سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد ۱۲۰ گرم شکر را در چند نوبت به آن اضافه کنید و ترکیب کنید.
۵٫ یک سوم ترکیب سفیده را به شکلات اضافه کنید و هم بزنید. سپس کم کم با قاشق آرد و باقیمانده ترکیب سفیده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۶٫ با قاشق خمیر را در قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید. برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تا زمانی که رویه ی آن کمی ببندد، بپزید. می توانید برای اطمینان از پخت کیک، یک سیخ آهنی در وسط کیک فرو کنید و بیرون آورید. اگر سیخ تمیز بود، کیک آماده است.
۷٫ کیک را از فر خاج کنید و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید، بعد از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. وقتی که کیک کاملا خنک شد، آن را با چاقویی تیز از وسط نصف کنید.
۸٫ برای تهیه رویه، ۱۵۰ گرم شکلات را به همراه ۱۴۰ میلی لیتر خامه در قابلمه ای روی حرارت خیلی پایین ریخته و مدام هم بزنید تا شکلات آب شود. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک و سفت شود و بعد آن را روی کیک بریزید، با استفاده از قاشق و یا چاقوی مخصوص سطح آن را صاف کنید و کناره های کیک را هم با شکلات بپوشانید.
۹٫ شکلات رنده شده را روی سطح و دیواره های کیک پخش کنید و حلقه های شکلاتی را در وسط کیک قرار دهید. کیک را برش داده و میل کنید. اگر کیک را در یخچال گذاشتید، قبل از خوردن آن، اجازه دهید تا کیک به دمای اتاق برسد.

منبع: ashpazbashy.com

222

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *