معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / کوکوی کدو

کوکوی کدو

کوکوی کدو

%da%a9%d9%88%da%a9%d9%88%db%8c-%da%a9%d8%af%d9%88
کوکوی کدو یکی از دستور غذا های ایرانی است که ، طرز تهیه آن را برای شما قرار داده ایم.
کوکوی کدو در کنار خاصیت های بسیاری که دارد خیلی زود و با تعداد کمی ماده اولیه آماده می شود و بسیار خوشمزه است.
نکاتی در مورد تهیه ی کوکوی کدو:

۱- کدو ها را تمیز بشویید و آن ها را رنده کنید.
۲- پیاز را پوست گرفته و آن را ریز خرد کرده و یا رنده کنید.
۳- جعفری را خرد کنید.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۲۰ دقیقه
ملیت: غذای ایرانی
مناسب برای: ۴ نفر

 

مواد لازم:
کدو سبز: ۴ عدد
پیاز: ۱/۲ عدد
جعفری: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

دستور پخت:

۱٫ در کاسه ای بزرگ، کدو، پیاز، جعفری، تخم مرغ و آرد را با هم ترکیب کنید.
۲٫ به آن ها کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید.
۳٫ در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، قدری روغن بریزید، با قاشق از مواد کوکو بردارید و در روغن گرم شده بگذارید تا یک روی آن طلایی شود سپس آن را برگردانده تا روی دیگر نیز طلایی شود.
۴٫ می توانید کوکو را با نان و به همراه گوجه فرنگی، سبزی خوردن و یا ماست میل کنید.

 

منبع: ashpazbashy.com

 

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *