معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / کرپ پستو با کالباس

کرپ پستو با کالباس

کرپ پستو با کالباس

%da%a9%d8%b1%d9%be-%d9%be%d8%b3%d8%aa%d9%88-%d8%a8%d8%a7-%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3

کرپ پستو با کالباس از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاوسون است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
این صبحانه محبوب آخر هفته ها را می توان در هر زمان دیگری هم میل کرد اگر همراه سایر مواد غذایی و به خصوص سس پستو خورده شود.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کرپ پستو با کالباس:

۱- از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.
۲- در تهیه این دستور از سس پستو استفاده می شود. می توانید دستور تهیه آن را از اینجا ببینید : طرز تهیه سس پستو

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پختن: ۱۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۲ نفر
وعده غذایی: صبحانه

مواد لازم:
سس پستو: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد بزرگ
آرد: ۱/۲ پیمانه
شیر کم چرب: ۱۵۰ میلی لیتر
روغن: به میزان لازم
کالباس: ۵ ورق

دستور پخت:
۱٫ سس پستو را با تخم مرغ، آرد و شیر با همزن برقی و یا دستی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
۲٫ ماهیتابه ی بزرگی را با کمی روغن چرب کنید، روغن اضافی آن را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
۳٫ حدود نصف پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و فورا در ماهیتابه بچرخانید تا کرپی نازک داشته باشید.
۴٫ وقتی روی کرپ خشک و کناره های آن از ماهیتابه جدا شد، آن را با کمک کفگیر چوبی و یا پلاستیکی برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.
۵٫ کرپ ها را بین کاغذ روغنی قرار دهید تا تمام آن ها آماده شوند. سپس یک ورقه کالباس روی هر کرپ قرار دهید و آن را به شکل دلخواه بپیچید.

منبع: ashpazbashy.com

222

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *