معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / کره بادام خانگی

کره بادام خانگی

کره بادام خانگی

%da%a9%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%85

کره بادام خانگی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
این کره خانگی را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای صبحانه، در نوشیدنی ها، کیک و شیرینی، به عنوان سس و در کنار انواع دسرها میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کره بادام خانگی:

۱- از بادام خام استفاده کنید.
۲- می توانید از کره بادام در تهیه فرپه دارچین و بادام استفاده کنید.
۳- با این میزان مواد ۱ پیمانه کره بادام خواهید داشت.

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
وعده غذایی: صبحانه

مواد لازم:
بادام: ۲ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت:
۱٫ بادام را در مخلوط کن ریخته وبرای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بزنید تا یکدست شود. در این میان چند بار مواد پاشیده به دیواره های ظرف را تمیز کرده و با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر نمک را به آن اضافه کنید. می توانید کره بادام را تا ۵ روز در یخچال نگه دارید.

منبع: ashpazbashy.com

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *