معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / پای مرغ و سبزیجات پاییزی

پای مرغ و سبزیجات پاییزی

پای مرغ و سبزیجات پاییزی

%d9%be%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%88-%d8%b3%d8%a8%d8%b2%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%a7%db%8c%db%8c%d8%b2
فصل پاییز و دسترسی به این سبزیجات مقوی، فرصت مناسبی برای تهیه و لذت بردن از این غذای خوشمزه است.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پای مرغ و سبزیجات پاییزی:
۱- کالباس را خرد کنید.
۲- تره فرنگی و کرفس را تمیز بشویید و خرد کنید.
۳- کدو حلوایی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
۴- برگ های آویشن را جدا کنید.
۵- از مرغ پخته استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
۶- دستور خمیر هزارلا را از اینجا ببینید : خمیر هزارلا

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پختن: ۴۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۳ نفر

مواد لازم:
کالباس: ۵۰ گرم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
تره فرنگی: ۱ شاخه
کرفس: ۲۰۰ گرم
کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
آویشن: ۱ مشت
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
آب پرتقال: ۵۰ میلی لیتر
آب مرغ: ۲۰۰ میلی لیتر
خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
خمیر هزارلا: ۲۰۰ گرم
آرد: به میزان لازم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
مرغ: ۲۵۰ گرم

دستور پخت:
۱٫ کالباس ها را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج و روی حوله کاغذی قرار دهید.
۲٫ اگر لازم است روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید و گرم کنید. سبزیجات را به همراه آویشن و کمی نمک و فلفل برای ۷ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند. آب پرتقال را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بجوشانید تا آب آن ها کشیده شود.
۳٫ کالباس را به همراه آب مرغ به آن ها اضافه کنید. مواد را بجوشانید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا حجم آب نصف شود.
۴٫ خامه را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تا حجم سس یک سوم شود، بپزید . سس را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. آن را از روی حرات برداشته و کنار بگذارید.
۵٫ فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده به پهنای ۵ میلی متر باز کنید و(با کمک نعلبکی) آن را به شکل ۳ دایره قالب بزنید. خمیر های قالب زده را با احتیاط در سینی فر نچسب قرار دهید و با کمک چاقو روی هر یک از آن ها را به شکل لوزی خط بیاندازید.
۶٫ زرده تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق چای خوری آب با چنگال بزنید. از ترکیب تخم مرغ بر روی خمیرها بزنید و آن ها را برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید، تا طلایی شده و پف کنند. آن ها را ۲ دقیقه دیگر با در نیمه باز فر بپزید تا ترد شوند. سپس از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
۷٫ در این میان، تکه های مرغ پخته را به سس اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا مرغ ها گرم شوند. دوباره آن را بچشید و سپس بین بشقاب های گرمتان تقسیم کنید. بر روی هر یک از آن یک تکه خمیر پخته قرار دهید و میل کنید.

منبع: ashpazbashy.com

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *