معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / هوموس کدو حلوایی

هوموس کدو حلوایی

هوموس کدو حلوایی

%d9%87%d9%88%d9%85%d9%88%d8%b3-%da%a9%d8%af%d9%88-%d8%ad%d9%84%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

هوموس کدو حلوایی از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را در سایت “کافه بام” برای شما قرار داده ایم.
اگر از طرفداران هوموس هستید، این دستور را به شما پیشنهاد می کنیم.

نکاتی در رابطه با تهیه ی هوموس کدو حلوایی:

۱- چوب دارچین را خرد کنید.
۲- دانه های کدو حلوایی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.
۳- ۲ عدد از سیر ها را با لبه چاقو له کنید. پوست آن ها را جدا کنید.
۴- از یک تکه ۳ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۵- نخود را آب پز کرده و آبکشی کنید.

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پختن: ۳۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۸ نفر
وعده غذایی: میان وعده

مواد لازم:
چوب دارچین: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
تخم شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری
دانه رازیانه: ۱ قاشق غذاخوری
دانه خردل: ۱ قاشق غذاخوری
زیره: ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
کدو حلوایی: ۸۵۰ گرم
زنجبیل: ۱ تکه
روغن زیتون: به میزان لازم
ارده: ۱ قاشق غذاخوری
نخود: ۴۰۰ گرم
لیمو: ۱/۲ عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
نان پیتا: به میزان لازم

دستور پخت:
۱٫ برای تهیه ادویه این دستور، چوب دارچین را به همراه ۱ حبه سیر، تخم گشنیز، تخم شنبلیله، دانه رازیانه، دانه خردل و زیره در ماهیتابه ای تمیز و خشک، روی حرارت متوسط بریزید و برای حدود ۱ دقیقه، تا عطر آن ها بلند شود، تفت دهید(آن ها را مدام هم بزنید تا نسوزند).
۲٫ ادویه ها را از روی حرارت بردارید و فلفل پاپریکا را به آن ها اضافه کنید. آن ها را در مخلوط کن ریخته و بزنید تا کاملا پودر شوند. می توانید این ترکیب را تا ۳ ماه در ظرفی که هوا نکشد، نگه دارید.
۳٫ برای تهیه هوموس، از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۴٫ در کاسه ای بزرگ، کدو حلوایی خرد شده، ۲ حبه سیر له شده و زنجبیل خرد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب ادویه با هم ترکیب کنید. بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و در سینی فر پخش کنید. آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که کدو حلوایی کاملا نرم و مغز پخت شود، در فر بپزید.
۵٫ مواد داخل سینی را در مخلوط کن بریزید. ارده، نخود پخته، آبلیمو و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن ها اضافه کنید. مواد را بزنید تا یکدست شود. آن را بچشید و در صورت لزوم آبلیمو، نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.
۶٫ هوموس را در ظرف مورد نظر بریزید، کمی از ترکیب ادویه روی آن بپاشید. آن را با تکه های نان پیتای گریل شده و یا گرم شده میل کنید

منبع: ashpazbashy.com

 

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *