معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / نان کَره‌ای های مخصوص تعطیلات
به عصر دانایی بپیوندید

نان کَره‌ای های مخصوص تعطیلات

نان کَره‌ای های مخصوص تعطیلات
مجله زندگی ایده آل: در این مطلب آشپزی قرار است طرز تهیه نوعی نان کره ای مخصوص صبحانه را به شما آموزش دهیم که حتما طعم آن خوشتان می آید. این نان ها را صبح جمعه کنار خانواده میل کنید.

مواد لازم

آرد: ۷۰۰گرم
تخم‌مرغ: ۲ عدد
مارگارین ذوب شده: ۱۵۰ گرم
شكر: ۲۰۰ گرم
وانیل: یك‌دوم قاشق چایخوری
شیر: ۱۲۵ گرم
خمیرترش: ۲۰ گرم
بهبود دهنده: ۴ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
کنجد: به میزان لازم

نان كره‌ای صبحانه

روش تهیه:

۱٫ ابتدا آرد را با بهبوددهنده الك كرده و كنار می‌گذاریم. شیر را كمی گرم می‌كنیم و همراه دو قاشق شكر، خمیرترش و چند قاشق آرد هم می‌زنیم و مخلوط می کنیم. حال روی پیش‌خمیر را می‌پوشانیم و در محیطی گرم به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا افزایش حجم دهد.

۲٫ پس از این مدت تخم‌مرغ‌ها را با مابقی شكر هم زده همراه مارگارین ذوب شده و مخلوط آرد و بهبود دهنده و وانیل به پیش‌خمیر اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم تا جایی كه خمیر یكدستی حاصل شود. روی خمیر را پوشانده و به مدت ۶۰ تا ۸۰ دقیقه در محیطی گرم استراحت می‌دهیم تا حدودا حجم خمیر دوبرابر شود.

۳٫ خمیر را به شكل گلوله‌های ۵۰ گرمی تقسیم می‌كنیم. بهتر است این كار به كمك ترازو انجام شود.

۴٫ هر گلوله خمیر را یك‌بار چانه می‌كنیم و به شكل لوله‌ای باریك و بلند فرم می‌دهیم. ابتدای دو لوله را به هم متصل كرده و دور خودشان می‌پیچیم. بافت حاصل را روی كاغذ روغنی داخل سینی فر قرار داده داخل كیسه نایلونی می‌گذاریم و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در محیطی گرم استراحت می‌دهیم. بهتر است در این مرحله یك لیوان آب جوش نیز داخل سینی در كیسه نایلونی قرار دهیم.

۵٫ پس از این مدت با زرده تخم‌مرغ كه با كمی شیر مخلوط كرده‌ایم روی نان را آغشته می‌كنیم و روی‌شان كنجد می‌پاشیم و به مدت حدودا ۵۰ دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، می‌پزیم.

به عصر دانایی بپیوندید

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

سالاد اسپایسی مرغ

سالاد اسپایسی مرغ

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند : وب‌سایت آوای سلامتی: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *