معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / مرغ زعفرانی در فر

مرغ زعفرانی در فر

مرغ زعفرانی در فر

%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%b2%d8%b9%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%81%d8%b1

مرغ زعفرانی در فر از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.

نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:

۱- پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.
۲- سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.
۳- مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
۴- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.

زمان پختن: ۹۰ دقیقه
ملیت: غذای ایرانی
مناسب برای: ۴ نفر
وعده غذایی: ناهار و شام

مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
لیمو: ۱ عدد
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
مرغ: ۴ تکه

دستور پخت:
۱٫ پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.
۲٫ روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.
۳٫ تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.
۴٫ مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
۵٫ با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید.

منبع: ashpazbashy.com

1111-%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *