معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / مربای شقاقل

مربای شقاقل

مربای شقاقل

%d9%85%d8%b1%d8%a8%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%82%d9%84

مربای شقاقل از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
تهیه این مربا کمی زمان بر است، ولی طعم و بافت جالب آن به این سختی می ارزد. شقاقل به صورت خام هم مصرف می شود، ولی هضم گیاه پخته ی آن به خصوص به شکل مربا راحت تر است. این گیاه چربی سوز است و اشتها را کاهش می دهد و برای درمان چاقی بسیار مفید است. همچنین برای درمان بیماری های کلیوی و پوکی استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون و قند خون و بسیاری از بیماری های دیگر مفید است.

نکاتی در مورد تهیه ی مربای شقاقل:

۱- از میزان مساوی شقاقل و شکر استفاده کنید.
۲- شقاقل ها را تمیز بشویید.
۳- تهیه این مربا چندین روز طول می کشد، چون برای از بین بردن تلخی آن باید شقاقل ها را برای چند روز در آب خیس کرد.

زمان پختن: ۹۰ دقیقه
ملیت: غذای ایرانی
مناسب برای: ۶ نفر
وعده غذایی: صبحانه

مواد لازم:
شقاقل: ۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلوگرم

دستور پخت:
۱٫ برای تهیه این مربا لازم است تا شقاقل ها را ۲ تا ۳ روز در آب خیس کنید و در در این میان آب آن ها را چندین بار عوض کنید(هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، بهتر است).
۲٫ بعد از این مدت، پوست آن ها را گرفته، به شکل مورد نظر خرد کنید و آن ها را برای ۲ ساعت در قابلمه ای از آب جوش بپزید. بهتر است که در میان پخت، آب قابلمه را هم یک بار عوض کنید.
۳٫ بعد از پخت، آن ها را دوباره برای ۲ روز دیگر در آب خیس کنید (و حتما آب آن ها را چند بار عوض کنید).
۴٫ بعد از تمامی این مراحل، برای پخت نهایی مربا، شکر را در قابلمه ریخته و به اندازه ای آب به آن اضافه کنید تا یک بند انگشت بالاتر از سطح شکر باشد. آن ها را بجوشانید.
۵٫ شقاقل ها را به آن ها اضافه کرده و بگذارید تا برای حدود یک ساعت و نیم بپزد.
۶٫ در پایان در صورت تمایل می توانید کمی گلاب و هل به مربا اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشد.

منبع: ashpazbashy.com

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *