معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / ماهی با پوره کلم بروکلی

ماهی با پوره کلم بروکلی

%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82

 

ماهی با پوره کلم بروکلی

%d9%85%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%be%d9%88%d8%b1%d9%87-%da%a9%d9%84%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%84%db%8c

تهیه ماهی راحت تر از این نمی شه! ماهی را در آرد می زنیم و بعد سرخ می کنیم. می تونید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید. اغلب این غذا را با پوره نخود فرنگی می خورند، من این بار از کلم بروکلی استفاده کردم.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با پوره کلم بروکلی:
۱- کلم بروکلی را به گلچه های آن تقسیم کنید. آن ها را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش بریزید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. سپس آبکشی کنید.
۲- از انواع ماهی سفید مانند ماهی کاد یا هادوک (ماهی روغنی کوچک) استفاده کنید. حدودا به ۳۵۰ گرم ماهی نیاز دارید

 

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۲ نفر

 

مواد لازم:
کلم بروکلی: ۵۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
فیله ماهی: ۲ تکه
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
لیمو: ۱/۲ عدد

 

دستور پخت:
۱٫ کلم بروکلی پخته را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون در مخلوط کن بریزید و کاملا پوره کنید.
۲٫ آرد را با ۱ قاشق چای خوری نمک، پودر زنجبیل و پودر فلفل پاپریکا ترکیب کنید. آن را در بشقاب بریزید و فیله ها را از هر دو طرف در ترکیب آرد بزنید.
۳٫ روغن را در ماهیتابه ای نچسب که ماهی ها در آن جا شوند، گرم کنید و فیله ها را از سمت پوست در آن قرار دهید و برای ۳ دقیقه بپزید. فیله ها را برگردانید و برای حدود ۲ دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.
۴٫ این زمان بندی براساس تکه های کلفت فیله است. اگر از فیله ای نازک استفاده می کنید، پختن آن ها به مدت ۲ دقیقه از سمت پوست و بعد یک دقیقه از طرف دیگر کافی است.
۵٫ فیله ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید.
۶٫ مقداری از پوره کلم بروکلی در ۲ بشقاب قرار دهید و فیله ها را ( به حالتی که پوست آن ها رو به بالا باشد) روی آن ها بگذارید و با برش های لیمو میل کنید
منبع: ashpazbashy.com

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *