معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / مافین کدو حلوایی با رویه شکری

مافین کدو حلوایی با رویه شکری

مافین کدو حلوایی با رویه شکری

%d9%85%d8%a7%d9%81%db%8c%d9%86-%da%a9%d8%af%d9%88-%d8%ad%d9%84%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d9%88%db%8c%d9%87-%d8%b4%da%a9%d8%b1%db%8c

 

این مافین روشی عالی و خوشمزه است تا کودکان را به خوردن کدو حلوایی ترغیب کنیم.
نکاتی در رابطه با تهیه ی مافین کدو حلوایی با رویه شکری:

۱- تخم کدو حلوایی ها را جدا کنید و آن را خرد کنید. نیازی نیست که آن را پوست بگیرید.
۲- واحد بیکینگ پودر و پودر قند ۲ قاشق چای خوری سر پر می باشد.
۳- پوست نارنگی را رنده کنید.
۴- پوست لیمو را رنده کنید و آب نصف آن را بگیرید.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پختن: ۲۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۱۲ نفر

مواد لازم:
کدو حلوایی: ۴۰۰ گرم
شکر قهوه ای: ۳۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد بزرگ
نمک: مقداری
آرد: ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
گردو: ۱ مشت
پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۱۷۵ میلی لیتر
نارنگی: ۱ عدد
لیمو: ۱ عدد
خامه ترش: ۱۴۰ میلی لیتر
پودر قند: ۲ قاشق چای خوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
اسطوخودوس: برای تزیین

 

دستور پخت:
۱٫ از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب های مافین، کپسول مافین قرار دهید.
۲٫ کدو حلوایی را در غذاساز ریخته و بزنید تا یکدست شود. شکر و بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید. نوک انگشت نمک، آرد، بیکینگ پودر، گردو، پودر دارچین و روغن زیتون را اضافه کنید و مواد را بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. شاید لازم باشد تا گاهی زدن مواد را متوقف کرده و مواد پاشیده به دیواره های غذاساز را با سایر مواد ترکیب کنید. مواد را بیش از حد نزنید، تنها لازم است که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
۳٫ خمیر را در کپسول های مافین بریزید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید. خلال دندان و یا چاقویی کوچک در وسط یکی از مافین ها فرو کنید و خارج کنید، اگر تمیز بود، مافین ها آماده هستند. آن ها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
۴٫ تا مافین ها می پزند، رویه را آماده کنید. بیشتر رنده پوست نارنگی، تمام رنده پوست لیمو و آبلیمو را در ظرفی بریزید. خامه ترش، پودر قند و وانیل را به آن ها اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و با اضافه کردن کمی آبلیمو و یا پودر قند آن را به مزه دلخواه درآورید. رویه را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس مقداری از آن را با قاشق روی مافین ها بدهید.
۵٫ برای داشتن ظاهری زیبا تر از رنده پوست نارنگی، گل های اسطوخودوس و یا گل سرخ روی آن ها بگذارید و میل کنید.

 

منبع: ashpazbashy.com

%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82

 

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *