معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / فرپه دارچین و بادام

فرپه دارچین و بادام

فرپه دارچین و بادام

%d9%81%d8%b1%d9%be%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%da%86%db%8c%d9%86-%d9%88-%d8%a8%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%85

فرپه دارچین و بادام از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
این نوشیدنی مقوی و خوشمزه گزینه ی مناسبی برای صبحانه و یا میان وعده است.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی فرپه دارچین و بادام:

۱- دستور تهیه شیر بادام خانگی در اینجا ببینید : شیر بادام خانگی
۲- دستور تهیه کره بادام خانگی را در اینجا ببینید‌: کره بادام خانگی
۳- همچنین می توانید فیلم آموزشی طرز تهیه فرپه دارچین و بادام را از اینجا ببینید : طرز تهیه فرپه دارچین دوبل و بادام
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۱ نفر
وعده غذایی: میان وعده

 

مواد لازم:
شیر بادام: ۱ لیوان
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱/۴ قاشق چای خوری
کره بادام: ۲ قاشق غذاخوری
یخ: به میزان لازم

 

دستور پخت:
۱٫ شیر بادام، عسل، پودر دارچین و کره بادام را در مخلوط کن ریخته و تا کفدار و یکدست شود، برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. آن را در لیوانی پر از یخ بریزید، کمی پودر دارچین روی آن بپاشید و میل کنید

منبع: ashpazbashy.com

 

 

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *