معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات
به عصر دانایی بپیوندید
طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات

طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند :

وب‌سایت آوای سلامتی: در طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات, سبزیجات مختلفی در زیر لایه ای از سیب زمینی که با پنیر پوشیده شده, طبخ می شوند تا زمانی که رنگ آن طلایی و کاملا برشته شود.

طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ , نازک ورقه شده : ۲ عدد
روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز , نصف و خلال شده : ۱ عدد
تره فرنگی , حلقه شده : ۱ عدد
سیر , له شده : ۲ حبه
هویج , درشت خرد شده : ۱ عدد
گلچه های کوچک کلم بروکلی : ۱۰۰ گرم
گلچه های کوچک گل کلم : ۱۰۰ گرم
شلغم کوچک , ۴ قاچ شده : ۲ عدد
آرد سفید ساده : ۱ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات : ۷۰۰ میلی لیتر
سرکه سیب : ۱۵۰ میلی لیتر
سیب , دانه گرفته و ورقه شده : ۱ عدد
مریم گلی خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز : مقدار کمی
پنیر چدار رنده شده : ۵۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

۱٫ ورقه های سیب زمینی را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید . آبکش نمایید و کنار بگذارید .

۲٫ روغن را در قابلمه داغ نمایید. پیاز , تره فرنگی و سیر را اضافه نموده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و گاهی هم بزنید .

۳٫ آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه بپزید. عصاره سبزیجات و سرکه سیب را به آرامی اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند . سیب , مریم گلی و فلفل قرمز بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزیجات را در ظرف نیمه گود مخصوص فر قرار دهید .

۴٫ ورقه های سیب زمینی را روی مخلوط سبزیجات بچینید.

۵٫ پنیر چدار را روی ورقه های سیب زمینی بپاشید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ شده و لبه های آن ها برشته شوند . ظرف داغ سبزیجات را بلافاصله سرو نمایید.طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات

به عصر دانایی بپیوندید

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

سالاد اسپایسی مرغ

سالاد اسپایسی مرغ

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند : وب‌سایت آوای سلامتی: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *