معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / شیر بادام خانگی

شیر بادام خانگی

شیر بادام خانگی

%d8%b4%db%8c%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c

شیر بادام خانگی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
اگر به هر دلیلی شیر میل نمی کنید، شیر بادام را امتحان کنید، که هم خوشمزه است و هم خواص بسیاری دارد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی شیر بادام خانگی:

۱- اگر دسترسی دارید از نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۲- بادام باید به مدت ۳۰ دقیقه با یک لیوان آب جوش خیس بخورد.
۳- با این مقدار مواد سه و نیم لیوان شیر بادام خواهید داشت.
۴- می توانید فیلم تهیه آن را از اینجا ببینید : فیلم آموزشی طرز تهیه شیر بادام خانگی

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
وعده غذایی: میان وعده

مواد لازم:
بادام: ۱ پیمانه
آب جوش: ۱ لیوان
آب: ۳ لیوان
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری

دستور پخت:
۱٫ بادام ها را در مخلوط کن بریزید. یک لیوان آب جوش روی آن ها بریزید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. ۳ لیوان آب باقیمانده را به همراه وانیل به آن ها اضافه کنید و مواد را تا کفدار شود، مخلوط کنید. شیر بادام را از صافی رد کنید و میل کنید. می توانید آن را تا ۵ روز در یخچال نگه دارید، قبل از استفاده آن را هم بزنید.

منبع: ashpazbashy.com

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *