معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / سوپ گوجه فرنگی و نان

سوپ گوجه فرنگی و نان

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c

کانال عصر دانايي: @ASREDANAEE

سوپ گوجه فرنگی و نان

%d8%b3%d9%88%d9%be-%da%af%d9%88%d8%ac%d9%87-%d9%81%d8%b1%d9%86%da%af%db%8c-%d9%88-%d9%86%d8%a7%d9%86

سوپ گوجه فرنگی و نان از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما در سایت “عصر دانایی” قرار داده ام.
پخت سوپ گوجه فرنگی بسیار آسان است، می توانید سبزیجات مورد علاقه تان را به آن اضافه کنید. این سوپ طعم شیرین گوجه فرنگی و ریحان می دهد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ گوجه فرنگی و نان:

۱- سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲- برگ های ریحان را جدا کنید و ساقه های آن را نازک برش دهید.
۳- گوجه فرنگی ها را در قابلمه ای از آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن ها را خارج کرده و پوستشان را جدا کنید.
۴- از نان های حجیم مانند نان باگت یا تست استفاده کنید. آن را به اندازه تکه هایی به سایز شست دست خرد کنید.

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پختن: ۳۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم:

گوجه گیلاسی: ۵۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه
ریحان: ۱ دسته
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
گوجه فرنگی: ۸۰۰ گرم
نان: ۵۰۰ گرم

دستور پخت:

۱٫ گوجه گیلاسی ها را به همراه یک برش از سیر و یک چهارم برگ های ریحان با هم ترکیب کنید. به آن ها مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. آن ها را در سینی فر پهن کنید و برای حدود ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. این کار طعم آن ها را بیشتر می کند.
۲٫ مقداری روغن زیتون در قابلمه ی بزرگی بریزید و سیر باقیمانده و ساقه های ریحان را برای حدود ۱ دقیقه تا نرم شوند، در آن تفت دهید. گوجه فرنگی ها را به همراه ۴ لیوان آب به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و بگذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزند.
۳٫ تکه های نان را اضافه کنید، به آن ها قدری نمک و فلفل بزنید و با هم ترکیب کنید.
۴٫ بقیه برگ های ریحان را با دست خرد کنید و در سوپ بریزید و بگذارید سوپ برای ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت کم قل بزند.
۵٫ حالا گوجه گیلاسی های کبابی آماده شده اند و آب انداخته اند. تمامی مواد داخل سینی را به سوپ اضافه کنید، حتی موادی که به کف آن چسبیده اند و سوپ را هم بزنید.
۶٫ سوپ باید بافتی غلیظ ولی روان مانند حلیم داشته باشد، پس با اضافه کردن آب و یا بیشتر پختن سوپ، به این بافت برسید.
۷٫ سوپ را از روی حرارت بردارید و ۶ یا ۷ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. سوپ را در ظرف های مورد نظر بکشید و چند عدد برگ ریحان روی آن ها قرار دهید و میل کنید.

منبع: ashpazbashy.com

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *