معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / سوپ کدو حلوایی و زنجبیل

سوپ کدو حلوایی و زنجبیل

سوپ کدو حلوایی و زنجبیل

%d8%b3%d9%88%d9%be-%da%a9%d8%af%d9%88-%d8%ad%d9%84%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%88-%d8%b2%d9%86%d8%ac%d8%a8%db%8c%d9%84

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ کدو حلوایی و زنجبیل:

۱- پوست کدو حلوایی را بگیرید، دانه های آن را جدا کنید و آن را خرد کنید.
۲- پوست موسیر و سیر را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید.
۳- از چند شاخه سبزیجات تازه همانند تره یا نعناع استفاده کنید. آن ها را هم خرد کنید

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۴۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۴ نفر
مواد لازم:

کدو حلوایی: ۱ کیلوگرم
موسیر: ۲ عدد
زنجبیل: ۷۵ گرم
سبزیجات: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
آب سبزیجات: ۱ لیتر
شیر نارگیل: ۱۲۵ میلی لیتر
پودر چیلی: ۱/۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش: ۱ عدد

دستور پخت:

۱٫ کدو حلوایی، موسیر، زنجبیل و مقداری روغن زیتون در قابلمه ای بریزید و تفت دهید تا نرم شوند.
۲٫ آب سبزیجات، شیرِ نارگیل و پودر فلفل چیلی را اضافه کنید. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. آن را بجوشانید، حرارت را کم کنید و بگذارید تا مواد برای ۴۰ دقیقه قل بزند.
۳٫ مواد را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
۴٫ سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید، برای سرو روی آن سبزیجات خرد شده قرار دهید و آن را با قدری آب لیمو و شیرِ نارگیل سرو کنید.

منبع: ashpazbashy.com

 

%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82%d9%82

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *