معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / ساندویچ گوشت و پیاز
به عصر دانایی بپیوندید

ساندویچ گوشت و پیاز

ساندویچ گوشت و پیاز

%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%88%db%8c%da%86-%da%af%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d9%88-%d9%be%db%8c%d8%a7%d8%b2

ساندویچ گوشت و پیاز از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
طعم پیاز شیرین کاراملی، این ساندویچ گوشت را فوق العاده می کند.

نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ گوشت و پیاز:

۱- پیازها را پوست بگیرید و آن ها را به پهنای ۲ سانتی متر حلقه حلقه کنید.
۲- گوشت را از فریزر خارج کنید و بگذارید به دمای محیط برسد. آن را در کاغذ روغنی بپیچید و با کف ماهیتابه آن را بکوبید تا صاف و یکدست شود.
۳- می توانید از انواع نان های حجیم استفاده کنید.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۴۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۴ نفر
وعده غذایی: ناهار و شام

مواد لازم:
کره: ۲۰ گرم
روغن زیتون: به میزان لازم
شکر قهوه ای: ۷۰ گرم
پیاز: ۲ عدد بزرگ
سرکه قرمز: ۱۲۵ میلی لیتر
نان باگت: ۲ عدد
گوشت استیک: ۴۰۰ گرم
سس خردل: به دلخواه
شاهی: ۱ مشت

دستور پخت:
۱٫ کره را به همراه مقداری روغن زیتون و شکر قهوه ای در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی کره آب شد، حلقه های پیاز را در آن بریزید و برای ۵ دقیقه بپزید.
۲٫ سرکه را اضافه کنید، حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و آن را برای ۳۵ دقیقه تا پیازها از زیر نرم و کاراملی شوند، بپزید(اگر ترکیب خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب به آن اضافه کنید).
۳٫ در این میان نان ها را در فر با حرارت ۱۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
۴٫ به گوشت از همه طرف، نمک و فلفل سیاه بزنید. ماهیتابه ی نچسبی را روی حرارت بالا قرار دهید. وقتی ماهیتابه گرم شد، روی استیک ها کمی روغن زیتون بریزید و آن ها را در ماهیتابه بگذارید و با توجه به درجه پخت مورد نظر آن را از هر دو طرف بپزید(برای گوشت نیم پز آن را از هر طرف به مدت ۳ دقیقه بپزید).
۵٫ گوشت را از روی حرارت برداشته و در بشقاب قرار دهید و بگذارید تا ۱ دقیقه استراحت کند. آن را به قطعات ۱ سانتی متری برش دهید و آن ها را با آبی که انداخته و کمی روغن زیتون ترکیب کنید.
۶٫ نان های گرم را از وسط افقی برش دهید و آن ها را در آب گوشت بزنید. در صورت تمایل کمی سس خردل روی آن ها بمالید. سپس از ترکیب پیاز کاراملی، برش های گوشت و شاهی روی یک نیمه از نان ها قرار دهید.
۷٫ نیمه دیگر نان را روی ساندویچ قرار دهید و آن را فشار دهید. ساندویچ را به قطعات مساوی تقسیم کرده و میل کنید.

منبع: ashpazbashy.com

222

به عصر دانایی بپیوندید

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

سالاد اسپایسی مرغ

سالاد اسپایسی مرغ

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند : وب‌سایت آوای سلامتی: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *