معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / سالمون ترخونی

سالمون ترخونی

سالمون ترخونی

%d8%b3%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%88%d9%86-%d8%aa%d8%b1%d8%ae%d9%88%d9%86%db%8c

سالمون ترخونی از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاوسون است که در سایت “عصر دانایی” طرز تهیه آن را برای شما قرار داده ایم.
سس ترخون، هم به علت اینکه سریع آماده می شود و هم به دلیل عطر و طعم خوب آن، بسیار راضی کننده است. اگر می خواهید ماهی را بخار پز کنید، کمی آب هم به سس اضافه کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالمون ترخونی:

۱- از روغن زیتونی که با سیر مزه دار شده استفاده کنید.
۲- از ۲ تکه فیله ماهی سالمون هر کدام به وزن ۱۲۵ تا ۱۵۰ گرم استفاده کنید.
۳- ترخون را ریز خرد کنید. می توانید از تره و یا شاهی تازه هم استفاده کنید

 

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پختن: ۱۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۲ نفر

 

مواد لازم:

آب انگور: ۱/۴ پیمانه
ترخون خشک: ۱ قاشق چای خوری
تره خشک: ۱ قاشق چای خوری
کره: ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق چای خوری
فیله ماهی سالمون: ۲ تکه
خامه: ۱/۴ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
ترخون: ۱ قاشق چای خوری

 

دستور پخت:

۱٫ آب انگور را در یک فنجان بریزید. ترخون و تره خشک شده را در آن بریزید و کنار بگذارید.
۲٫ در ماهیتابه ی کوچکی (که سالمون ها در آن جا شوند)، کره و روغن زیتون (با طعم سیر) را گرم کنید و فیله ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.
۳٫ سالمون را برگردانید، ترکیب آب انگور و سبزیجات خشک را به آن ها اضافه کنید و بجوشانید و ماهی ها را تا مغز پخت شوند، بپزید.
۴٫ فیله ها را از ماهیتابه خارج کنید و سپس خامه در ماهیتابه بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید.
۵٫ ترخون (یا تره) تازه را در سس بریزید.
۶٫ از سس روی فیله بریزید و میل کنید

 

منبع: ashpazbashy.com

 

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *