معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / سالمون به سبک آسیایی
سالمون به سبک آسیایی

سالمون به سبک آسیایی

سالمون به سبک آسیایی

سالمون به سبک آسیایی

سالمون به سبک آسیایی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
این غذا ظاهر جالبی دارد وکودکان عاشق آن می شوند. اگر آن را برای بزرگسالان تهیه می کنید، می توانید به جای آبلیمو از سرکه هم استفاده کنید. حتی می توانید این غذا را با مرغ بپزید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالمون به سبک آسیایی:

۱- سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲- از یک تکه ۳ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را پوست گرفته و ریز رنده کنید.
۳- لیمو را نصف کنید. پوست نیمی از آن را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
۴- از فیله ماهی سالمون بدون پوست و تیغ استفاده کنید. آن ها را به شکل مکعب های دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
۵- به ۴ عدد سیخ چوبی نیاز دارید. آن ها را در آب خیس کنید.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۱۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۲ نفر
وعده غذایی: ناهار و شام

مواد لازم:
سیر: ۱ حبه
زنجبیل: ۱ تکه
لیمو: ۱ عدد
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چای خوری
ماهی سالمون: ۲۴۰ گرم
کنجد: ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت:
۱٫ برای مزه دار کردن ماهی، سیر، زنجبیل، رنده پوست و آب نصف لیمو، سس سویا، عسل و روغن کنجد را در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب کنید.
۲٫ تکه های ماهی را در سس انداخته و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه مزه دار شوند. سپس با کمی فاصله در سیخ ها بزنید.
۳٫ ماهیتابه ی گریل را روی حرارت گذاشته و گرم کنید. سیخ ها را در ماهیتابه گذاشته و برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه، تا ماهی ها مغزپخت شوند، بپزید. در میان پخت آن ها را بچرخانید و باقیمانده ی سس را به آن ها بزنید.
۴٫ در این میان دانه های کنجد را در ماهیتابه ای نچسب، بو دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شوند.
۵٫ وقتی ماهی ها پختند، آن ها را در بشقاب گذاشته و دانه کنجد بو داده روی آن ها بپاشید.
۶٫ ماهی را در کنار برنج و سبزیجات فراوان و با نیمه ی دیگر لیمو میل کنید.

منبع: ashpazbashy.com

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *