معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / سالاد کلم نیواورلئان
به عصر دانایی بپیوندید

سالاد کلم نیواورلئان

سالاد کلم نیواورلئان

%d8%b3%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af-%da%a9%d9%84%d9%85-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%84%d8%a6%d8%a7%d9%86

سالاد کلم نیواورلئان از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
نایجلا لاوسون می گوید بعد از دیدن درخت های شهر نیواورلئان تصمیم گرفت تا این سالاد را سالاد نیوارولئان بنامد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد کلم نیواورلئان:

۱- از کلم سفید تقریبا ۱ کیلو گرمی استفاده کنید. برگ های آن را جدا کرده و تمیز بشویید. سپس آن ها را به شکل رشته های نازک برش دهید.
۲- هویج را پوست بگیرید و آن را رنده کنید.
۳- کرفس و پیازچه را نازک ورقه ورقه کنید.
۴- آبدوغ (buttermilk)، دوغ پس از گرفتن کره ، مایعی است که پس از گرفتن کره از خامه باقی می ماند. می توانید به جای آن از ترکیب یک سوم شیر و دوسوم ماست استفاده کنید.
۵- گردو را ریز خرد کنید.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۶ نفر
وعده غذایی: پیش غذا

مواد لازم:
کلم سفید: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
کرفس: ۲ شاخه
پیازچه: ۴ عدد
سس مایونز: ۱ پیمانه
آبدوغ: ۴ قاشق غذاخوری
شیره درخت افرا: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه: ۲ قاشق چای خوری
گردو: ۲/۳ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

دستور پخت:
۱٫ سس مایونز، آبدوغ، شیره درخت افرا و سرکه را در ظرفی ریخته و خوب با هم ترکیب کنید.
۲٫ سبزیجات خرد شده را در کاسه ی بزرگی بریزید، سپس ترکیب سس را روی آن بریزید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.
۳٫ به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
۴٫ سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و گردوی خرد شده را روی آن پخش کنید.

منبع: ashpazbashy.com

به عصر دانایی بپیوندید

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

سالاد اسپایسی مرغ

سالاد اسپایسی مرغ

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند : وب‌سایت آوای سلامتی: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *