معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / سالاد اسپایسی مرغ
سالاد اسپایسی مرغ

سالاد اسپایسی مرغ

سايت عصر دانايي خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکند :

وب‌سایت آوای سلامتی: گوشت نرم سینه مرغ که به قطعات کوچک خرد شده برای سالاد اسپایسی مرغ ایده آل می باشد. تکه های کوچک مرغ سریع پخته شده و با دیگر مواد سالاد مخلوط می شوند.

سالاد اسپایسی مرغ

مواد لازم:

فیله سینه مرغ : ۲ عدد
کره : ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز , خرد شده : ۱ عدد
عسل خالص : ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره : نصف قاشق چای خوری
گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی بزرگ , خرد شده : ۲ عدد
لوبیا سبز باریک , از وسط به دو نیم شده : ۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز , خلال شده : ۱ عدد
گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده : ۲ عدد

مواد لازم جهت تهیه سس:

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی : مقداری
سرکه سیر ترشی : ۱ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز : مقداری
گشنیز تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱٫ با استفاده از یک کارد تیز سینه مرغ را باریک خرد نمایید. کره را داخل یک قابلمه متوسط و بر روی حرارت متوسط آب نموده و مرغ, چیلی, عسل و زیره را به قابلمه بیافزایید. این مواد را حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند .

۲٫ آن ها را به کاسه تمیزی منتقل نموده , بعد از خنک شدن گشنیز را اضافه نموده و مخلوط نمایید .

۳٫ در همین فاصله, سیب زمینی خرد شده را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و برای خنک شدن کنار بگذارید .

۴٫ لوبیا سبز را داخل قابلمه آب جوش به مدت ۳ دقیقه بجوشانید . آن ها را کاملا آبکش نموده و برای خنک شدن کنار بگذارید . لوبیا سبز و سیب زمینی را داخل کاسه سالاد با هم مخلوط نمایید .

۵٫ خلال های فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را به سیب زمینی و لوبیا سبز افزوده و مخلوط تند مرغ را به آن ها بیافزایید .

۶٫ مواد لازم جهت تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک مخلوط نموده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید . سالاد اسپایسی مرغ را بلافاصله سرو نمایید .

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *