معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی

خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی

خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی

خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی

خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
در این غذای خوشمزه ی چینی، گوشت را با پرتقال مزه دار می کنیم. آن را به همراه پلوی برنج میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی:

۱- پوست ۱ عدد پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۲ عدد پرتقال دیگر را پوست بگیرید، آن ها را به پهنای یک و نیم سانتی متر ورقه ورقه کنید و بعد از وسط نصف کنید. هسته های آن ها را جدا کنید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید، آن را به شکل نوارهایی با قطر یک و نیم سانتی متر برش دهید.
۴- از بخش های سبز پیازچه استفاده کنید، آن ها را به قطعات ۳ سانتی متری خرد کنید.

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پختن: ۱۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۴ نفر
وعده غذایی: ناهار و شام

مواد لازم:
پرتقال: ۳ عدد
سیر: ۲ حبه
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
گوشت: ۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۶ ساقه

دستور پخت:
۱٫ رنده پوست پرتقال و آب آن را در کاسه ای بریزید. سیر و سس سویا را به آن اضافه کنید.
۲٫ تکه های گوشت را در نشاسته ذرت بغلتانید و خوب به آن آغشته کنید.
۳٫ ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت بالا گرم کنید و گوشت را در چند نوبت برای حدود ۳ تا ۵ دقیقه، تا زمانیکه قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید(در صورت نیاز، روغن بیشتری به آن ها اضافه کنید). آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
۴٫ ترکیب آب پرتقال را در ماهیتابه بریزید و برای حدود ۱ دقیقه بجوشانید. گوشت ها را به ماهیتابه بازگردانید، تکه های پرتقال و پیازچه را به آن اضافه کنید.
۵٫ با تکان دادن ماهیتابه مواد را با هم ترکیب کنید، تا گرم شوند. خوراک را گرم و به همراه پلو میل کنید.

منبع: ashpazbashy.com

22222

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *