معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / حلقه های شکلاتی

حلقه های شکلاتی

حلقه های شکلاتی

%d8%ad%d9%84%d9%82%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa%db%8c

حلقه های شکلاتی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است ، بخش آموزش آشپزی سایت “عصر دانایی” ، این دستور تهیه را برایتان قرار داده است.

این حلقه های شکلاتی در تزیین کیک و دسرها به کار می روند.

نکاتی در رابطه با تهیه ی حلقه های شکلاتی :

۱- از شکلات نیمه شیرین یا تلخ وشیرین که به قطعات ۱٫۵سانتی متری تقسیم شده است، استفاده نمائید.

۲- برای درست کردن این حلقه ها از روغن گیاهی استفاده نمائید.

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پختن: ۱۵ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
وعده غذایی: دسر

مواد لازم:
شکلات: ۲۳۰ گرم
روغن: ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت:
۱٫ یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، یا قابلمه رویی بخارپز، را مستقیما برروی ظرف آب در حال جوشیدن قرار دهید. شکلات را با روغن درون این ظرف ذوب کنید، گهگاهی هم بزنید.
۲٫ شکلات را بین دو قالب شیرینی پزی به ابعاد ۴۰x۳۰ سانتیمتر تقسیم کنید؛ با استفاده از کاردک فلزی آنها را درون قالبها به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید تا سرد شوند تا وقتیکه به شکلات دست می زنید فقط جای انگشتتان برروی آنها باقی بماند و نه یک سوراخ.
۳٫ قالبها را از یخچال خارج کنید. یک کفگیر (کاردک) فلزی محکم مخصوص پن کیک را با زاویه ۴۵ درجه نسبت به ظرف نگه دارید؛ به سمت خودتان شکلات را به شکل حلقه هایی بتراشید. اگر شکلات خیلی ترد و شکننده است، به سرعت قالب را برروی اجاق گرم حرکت دهید. اگر هم خیلی نرم است، فوراً به یخچال برگردانید. می توانید تا ۲ هفته آن را در یک ظرف وکیوم در یخچال قرار دهید.

منبع: ashpazbashy.com

222

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *