معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / ته انداز ماهی
ته انداز ماهی

ته انداز ماهی

پای سفره جنوبی ها (۲)

مجله آشپزی مثبت: درست است كه غذاهای سنتی ایرانی همتا ندارد ولی دقت كرده‌اید كه معروف‌ترین غذاهای ایرانی به لحاظ جغرافیایی متعلق به دو نقطه از ایران هستند؟ یكی غذاهای شمالی دیگری غذاهای جنوبی. اگر از بین غذاهای جنوبی فقط قلیه‌ماهی را می‌شناسید ،این شماره پای سفره جنوبی‌ها بنشینید و كلی هم لذت ببرید. فقط یادتان باشد اگر خیلی اهل خوردن غذاهای تند نیستید، میزان فلفل غذاها را كم كنید؛ بقیه‌اش حل است.

ته انداز ماهی

مواد لازم برای ۴ نفر:

۱ عدد ماهی شیر یا قباد
۱۵۰ گرم شوید، گشنیز و شنبلبله خرد شده
۳ ق س پیازداغ
۲ ق س سیرداغ
۲\۱ پیمانه کشمش
۲ پیمانه برنج
نمک، روغن، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ته انداز ماهی

طرز تهیه:

ابتدا شکم ماهی را تمیز کرده و روی پوست و داخل آن نمک فراوان بپاشید، بعد از حدود یک ساعت آن را شسته وخشک کنید. حالا سبزیجات را کمی تفت دهید و به آن سیرداغ و پیازداغ و بعد نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید . در انتها کشمش را افزوده و کمی سرخ کنید. در صورت تمایل می‌توان ۲ تا ۳ قاشق آب تمبرهندی به این مواد اضافه کنید. بعد از این مرحله می‌توان به دو صورت این غذا را درست کرد:

روش اول

یکی اینکه این مواد را در شکم ماهی گذاشته و شکم ماهی را بدوزید سپس در قابلمه تفلون کمی روغن بریزید و یک طرف ماهی را در آن سرخ کنید پس از آن ماهی را برگردانده طرف دیگر آن را هم سرخ کنید . حالا ماهی را به یک طرف دیواره قابلمه تکیه داده و روی آن برنج آبکش شده بریزید و آن را به روش معمول دم کنید.

روش دوم

به این صورت عمل ‌کنید که ماهی را تکه کرده و با کمی آرد، زردچوبه و فلفل سرخ ‌کنید. سپس برنج را آبکش کرده در قابلمه‌ای مناسب کمی روغن بریزید و داخل آن ابتدا مقداری برنج و بعد روی آن مقداری از مایه سبزیجات بریزید. سپس ماهی‌های سرخ شده را روی‌ آن قرار دهید و دوباره برنج آبکش شده بریزید. این کار را تا جایی انجام دهید که ماهی،مایه سبزیجات و برنج تمام شود سپس پلو را دم کنید.

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

طرز تهیه خوراک لوبیای کبابی

طرز تهیه خوراک لوبیای کبابی

وب‌سایت آوای سلامتی: خوراک لوبیای کبابی را طبق دستور و همانند آبگوشت بپزید و برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *