معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / بیسکویت جو پرک و میوه

بیسکویت جو پرک و میوه

بیسکویت جو پرک و میوه

%d8%a8%db%8c%d8%b3%da%a9%d9%88%db%8c%d8%aa-%d8%ac%d9%88-%d9%be%d8%b1%da%a9-%d9%88-%d9%85%db%8c%d9%88%d9%87

بیسکویت جو پرک و میوه از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما در سایت “عصر دانایی” قرار داده ایم.
بیسکویتی واقعا خوشمزه، دلچسب و ساده. جو پرک سرشار از فیبر کربوهیدرات است و شما را زمان طولانی تری سیر نگه می دارد. می توانید از هر نوع میوه خشک مورد نظرتان مانند زردآلو، آلبالو و یا آلو استفاده کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت جو پرک و میوه:

۱- ادویه شیرینی معمولا ترکیبی از دارچین، جوز هندی، فلفل بهار و چند ادویه دیگر است. می توانید به جای ادویه شیرینی از پودر دارچین و یا زنجیل به تنهایی هم استفاده کنید.
۲- به جای کشمش می توانید از انواع میوه های خشک استفاده کنید. آن ها را ریز خرد کنید.
۳- می توانید از انواع تخم مانند تخمه آفتاب گردان، تخمه کدو حلوایی، بذر کتان و یا کنجد استفاده کنید

 

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۱۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
وعده غذایی: دسر
مواد لازم:
آرد کامل گندم: ۱۰۰ گرم
ادویه شیرینی: ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای خوری
جو پرک: ۲۵۰ گرم
کشمش: ۱۰۰ گرم
کنجد: ۲۵ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
تخم‌مرغ: ۱ عدد بزرگ
دستور پخت:
۱٫ از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و در کف ۲ عدد سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.
۲٫ در کاسه ای بزرگ، آرد، ادویه شیرینی، جوش شیرین، جو پرک، میوه های خشک یا کشمش و تخم مورد نظر مانند کنجد را با هم ترکیب کنید.
۳٫ در ظرفی دیگر، کره (به دمای اتاق) و شکرها را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند. تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد را بزنید. آن ها را به مواد خشک اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
۴٫ مواد شاید خیلی منسجم نشود و نیاز باشد که با دست کمی آن ها را ورز دهید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
۵٫ خمیر کمی چسبناک خواهد بود، پس دست هایتان را خیس کرده و آن را به شکل توپ هایی به سایز گردو درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید و با کف دست روی آن ها فشار آورده و بازشان کنید.
۶٫ بیسکویت ها را برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید و تا زمانی که طلایی رنگ شده ولی در وسط کمی نرم باشند، بپزید.
۷٫ بیسکویت ها را از فر خارج کرده، روی توری بگذارید تا خنک شوند
منبع: ashpazbashy.com

 

 

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *