معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / این سالاد کنار غذا خیلی می چسبه!

این سالاد کنار غذا خیلی می چسبه!

مجله زندگی ایده آل – مانی یزدانپرست: سالاد، کاهو و سلیقه ی بانوی ایرانی! با همین سه قلم می توان شاهکارها خلق کرد. در این مطلب طرز تهیه سالادی با کاهوپیچ را به شما آموزش می دهیم و امیدواریم برایتان کارایی داشته باشد.

مواد لازم

كاهوپیچ بزرگ: یك عدد
پودر گردو: ۷۰ گرم
سیر رنده شده: یك حبه
پورد پیاز: ۲ قاشق چایخوری
كاری و آویشن: از هر كدام یك قاشق چایخوری
خردل شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
مایونز: یك قاشق غذاخوری
سركه سفید: ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یك قاشق چایخوری
پودر سبزی سالاد: در صورت تمایل به میزان لازم

روش تهیه

۱٫ ابتدا كاهو را از پهلو به شكل حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. طبیعتا قسمت‌های بالایی و پایینی كاهو برای این سالاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرند و می‌توانیم آنها را به شكل خرد كرده در سالادهای دیگر استفاده كنیم.

۲٫ آبكشی كه ته آن كاملا صاف باشد انتخاب می‌كنیم، یك حلقه از كاهوپیچ را به شكل گل كه هست داخل آبكش می‌گذاریم و با مایع ضدعفونی كننده می‌شوییم. ترجیحا آب با فشار روی آن می‌گیریم تا مابین آن كاملا تمیز شود.

۳٫ كاهو را دو ساعت داخل آبكش كنار می‌گذاریم تا كاملا خشك شود. سپس توسط یك كفگیر آن را به همان شكل بلند می‌كنیم و داخل یك دیس گرد می‌گذاریم.

۴٫ تمامی مواد سس به جز پودر گردو را داخل میكسر ریخته و با درجه تند مخلوط می‌كنیم تا جایی كه تمامی مواد یكدست شوند.

۵٫ سس آماده شده را روی كاهو ریخته و روی آن پودر گردو می‌پاشیم. درصورتی كه سس غلیظ شود، می‌توانیم به آن سركه اضافه كنیم چون سس این سالاد كلا باید رقیق باشد.

 

 

 

 

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *