معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / آش شله مشهدی

آش شله مشهدی

آش شله مشهدی

%d8%a2%d8%b4-%d8%b4%d9%84%d9%87-%d9%85%d8%b4%d9%87%d8%af%db%8c

آش شله مشهدی از مجموعه دستور غذا های محلی است که طرز تهیه آن را برای شما در سایت “عصر دانایی” قرار داده ایم.
این آش از غذاهای سنتی مشهد است، که تهیه آن بسیار زمان بر است و بیشتر آن را در مناسبت ها تهیه و با خورش قیمه میل می کنند.

نکاتی در مورد تهیه ی آش شله مشهدی:
۱- حبوبات را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید. آب آن ها را چند بار عوض کنید. قبل از استفاده آن ها را آبکشی کنید.
۲- پیاز را خرد کنید.
۳- از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
۴- بلغور را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. آب آن را چند بار عوض کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
۵- برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پختن: ۲۴۰ دقیقه
ملیت: غذای ایرانی
مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم:
نخود: ۱۰۰ گرم
لوبیا: ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
ماش: ۱۰۰ گرم
عدس: ۸۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
برنج: ۸۰ گرم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
دارچین: ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
جوز هندی: ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت:
۱٫ حبوبات را به همراه آب در قابلمه ای روی حرارت ملایم بریزید و تا نرم شوند، برای حدود ۱ ساعت بپزید.
۲٫ در قابلمه ای دیگر، روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند. گوشت ها را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. آب روی آن ها بریزید و آن ها را برای ۲ ساعت تا گوشت نرم و مغز پخت شود، بپزید.
۳٫ وقتی گوشت کاملا پخت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید.
۴٫ در قابلمه ای آب ریخته و بجوشانید، حرات را کم کرده، بلغور را به آن اضافه کرده، مدام هم بزنید تا پخته و نرم شود. برنج را به بلغور اضافه کنید و اجازه دهید تا آن ها هم نرم شوند.
۵٫ حبوبات را به بلغور و برنج اضافه کنید. آن ها را هم بزنید.
۶٫ در این مرحله گوشت را اضافه کرده و مواد را هم می زنیم. ادویه ها را به آش اضافه کنید و بگذارید تا برای ۱ ساعت دیگر با حرات پایین پخته و جا بیفتد. آش را مدام هم بزنید تا کشدار شود.
۷٫ آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با خورش قیمه میل کنید.

منبع: ashpazbashy.com

%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *