معماری
خانه / آموزشی / آشپزی / آبگوشت دودار (دوغ دار)

آبگوشت دودار (دوغ دار)

آبگوشت دودار (دوغ دار)

%d8%a2%d8%a8%da%af%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%af%d9%88%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d9%88%d8%ba-%d8%af%d8%a7%d8%b1
آبگوشت دودار (دوغ دار) از مجموعه دستور غذایی های محلی است که طرز تهیه آن را در سایت “عصر دانایی” برای شما قرار داده ایم.
این آبگوشت از غذاهای محلی استان لرستان و شهر اراک است. گوشت و بادمجان در کنار یکدیگر طعم خوبی به این غذا می دهند.

نکاتی در مورد تهیه ی آبگوشت دودار (دوغ دار):

۱- پیاز را خرد کنید.
۲- از گوشت لخم گوسفندی استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید.
۳- نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. برای استفاده آن ها را آبکشی کنید.
۴- پوست بادمجان ها را جدا کنید. آن را به شکل و ابعاد دلخواه برش دهید.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۱۲۰ دقیقه
ملیت: غذای ایرانی
مناسب برای: ۴ نفر
وعده غذایی: ناهار و شام

مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد
گوشت: ۴۰۰ گرم
نخود: ۱/۲ پیمانه
لوبیا سفید: ۱/۲ پیمانه
بادمجان: ۳ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم
کشک: ۱ لیوان

دستور پخت:
۱٫ پیاز را به همراه گوشت و نخود و لوبیا در قابلمه ای بریزید. به آن ها ۲ لیوان آب اضافه کنید. روی حرارت متوسط بپزید تا همه مواد پخته شوند.
۲٫ در این میان، در ماهیتابه ای قدری روغن بریزید و بادمجان ها را در آن سرخ کنید. بادمجان ها (و در صورت تمایل سیب زمینی ها) را در آبگوشت بریزید و ۱۵دقیقه دیگر بپزید.
۳٫ کشک، نمک، زردچوبه و سایر ادویه های دلخواهتان را به آبگوشت اضافه کرده و بگذارید تا آبگوشت برای ۱۵ دقیقه دیگر پخته و جا بیافتد.

منبع: ashpazbashy.com

1111-%d8%a8%d9%86%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%86%d9%be

درباره ی مدیر وب سایت

همچنین ببینید

هَواری ماهی

هَواری ماهی

پای سفره جنوبی ها (۵) مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی، اکرم عسگری*: هَواری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *